Vier je feestje bij de Oude Meul!

Op onze zolder organiseren wij feestjes. Bij binnenkomst is de feesttafel al gedekt voor de kinderen. Wij drinken limonade en snoepen wat om daarna zelf koekjes van eigen deeg te maken. Nadat alle koekjes zijn afgebakken, krijgt iedereen een prachtige oorkonde en zijn eigen koekjes in een zakje mee naar huis, om lekker van te smullen!

Voor een feestje met alleen koekjesbakken zijn de kosten € 11,50 per kind. Als u het koekjesbakken wilt combineren met een schort versieren, is de prijs € 15,00 per kind.

Wilt u liever cupcakes versieren? Dat is ook mogelijk. Elk kind krijgt 6 cupcakes en mogen naar eigen inzicht versierd worden voor € 17,50 per kind. Als u daarbij ook een schort wil versieren dan is de prijs € 21,– per kind. De kinderen gaan met deze mooie schort en cupcakes naar huis!

Maar ook een boltaart vullen en decoreren is een leuke bezigheid op je verjaardagsfeestje. We vullen en bekleden het taartje en decoreren het tot een heus eetbaar kunstwerkje! De kosten zijn € 25,– per persoon en zal zeker 2,5 tot 3 uur duren.

 

Toe aan een grotere uitdaging dan is de basis marsepeintaart wat voor jou om te doen, een kapsel  snijden, vullen, afsmeren en daar op hartenlust je creaties op decoreren. Alle tools en materialen zijn beschikbaar en je leert nieuwe technieken. Je gaat naar huis met een kei-gaaf-gedecoreerde taart waar iedereen versteld van zal staan. Niet onbelangrijk, het smaakt ook heeerlijk! De kosten voor deze workshop zijn 40,– per persoon en neemt ca 3 uur tijd in beslag.

De feestjes worden in overleg gegeven op diverse dagen. Neem contact op met ons voor de beschikbaarheid via nummer 0341-552639 of mail naar info@deoudemeul.nl. M.u.v. de basis marsepeintaart geldt een minimum aantal kinderen van 6. Voor de basis marsepeintaart geldt minimum van 5 personen.

Zijn er nog vragen? Bel ons! Tel. 0341 – 55 26 39

DSC_0040
DSC_0066
DSC_0092

Vier je FEESTJE bij de Oude Meul!

Omdat bakken nou eenmaal een super leuke bezigheid is!